Corona

Er heersen onzekere tijden en dat raakt iedereen. Ondanks alles blijft Meester Smeets gewoon open voor het afhalen en bezorgen van goederen. Wilt u toch ons tegelassortiment bekijken? Klik dan op de afbeelding hieronder en stel uw eigen badkamer op. Bent u geïnteresseerd in een specifieke tegel? Laat het ons dan weten, dan bestellen wij een monstertegel voor u!

Showroom dicht, maar wij gaan door!

Onze showroom is helaas gesloten voor een bezoek, maar wij kunnen u via telefoon en e-mail zoveel mogelijk van dienst zijn. Wij hebben veel op voorraad en directe lijnen met fabrieken voor een mogelijke snelle levering van goederen.

Ook kunnen wij nog steeds een 3D ontwerp voor u maken. Als u op de knop hiernaast drukt wordt u doorverwezen naar een invul formulier, waar u al uw wensen en eisen in kunt vullen. Deze zullen wij voor u verwerken, waarna we contact met u opnemen.

Badkamer Ontwerp

———————

Virtuele Afspraak via Zoom

Meester Smeets staat natuurlijk bekend om haar persoonlijke aanpak en goede service. En ook al is dat in deze tijd wat lastiger, wel kunnen wij een afspraak maken om samen via Zoom te praten over uw badkamer en de mogelijkheden. Lijkt u dat wat? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken!