Corona

Er heersen onzekere tijden en dat raakt iedereen. Ondanks alles blijft Meester Smeets gewoon open voor het afhalen en bezorgen van goederen. Wilt u toch ons tegelassortiment bekijken? Klik dan op de afbeelding hieronder en stel uw eigen badkamer op. Bent u geïnteresseerd in een specifieke tegel? Laat het ons dan weten, dan bestellen wij een monstertegel voor u!

Showroom mag weer open!

Onze showroom is weer geopend voor een bezoek, ook kunnen wij u via telefoon en e-mail  van dienst zijn. Wij hebben veel op voorraad en directe lijnen met fabrieken voor een mogelijke snelle levering van goederen.

Wij kunnen ook  een 3D ontwerp voor u maken. Als u op de knop hiernaast drukt wordt u doorverwezen naar een invul formulier, waar u al uw wensen en eisen in kunt vullen. Deze zullen wij voor u verwerken, waarna we contact met u opnemen.

Badkamer Ontwerp

———————

Virtuele Afspraak via Zoom

Meester Smeets staat natuurlijk bekend om haar persoonlijke aanpak en goede service. En ook al is dat in deze tijd wat lastiger, wel kunnen wij een afspraak maken om samen via Zoom te praten over uw badkamer en de mogelijkheden. Lijkt u dat wat? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken!