Virtueel Bezoek Showroom

Wij nemen u mee door de showroom en beantwoorden uw vragen via Skype!

Meester Smeets neemt de maatregelen van het RIVM natuurlijk enorm serieus. En ondanks dat wij wel gewoon nog open mogen blijven, snappen wij het goed dat sommige mensen liever thuis blijven. En om deze mensen toch van dienst te kunnen zijn hebben wij het volgende bedacht.

U kunt met ons een afspraak maken, waarbij wij via een videogesprek op Skype u meenemen door de showroom. Wij kunnen hier uw vragen beantwoorden en wat producten en opstellingen laten zien, gewoon vanaf de bank bij u thuis!

Waar bent u naar opzoek?

Bent u opzoek naar iets specifiekers, bijvoorbeeld een bepaalde soort tegel of wilt u een badkamer laten ontwerpen ook dat is geen probleem!

Wilt u wat voorbeelden zien van bepaalde tegels, laat ons dan in een e-mail weten:

  • In welke ruimte u de tegels wilt gebruiken
  • Of ze op de vloer of op de wand komen
  • Wat voor kleur of uitstraling
  • Moeten wij rekening houden met een bepaald budget

 

Voor het ontwerpen van de badkamer nemen we u mee door onze badkameropstellingen in de showroom. Als u het volgende aan ons zou kunnen laten weten:

  • De dimensies (of plattegrond) van de badkamer
  • Het budget waar wij rekening mee moeten houden
  • (1 of 2 badkamer foto’s ter inspiratie)

 

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u natuurijk gerust contact met ons opnemen. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom, wij nemen uiteraard de regels van het RIVM in acht.

Met hartelijke groet,

Team Meester Smeets

Druk op de knop hieronder om ons een email te sturen. Zet in het onderwerp ‘Virtueel Bezoek Showroom’ met eventueel uw interesses en wensen. Dan maken wij een afspraak over Skype en mailen u vervolgens de tekening en/of offerte toe.