Meester Smeets

Geberit Aquaclean Alba

Geberit Alba Douche WC – Aangenaam eenvoudig

Het is tijd voor een revolutie in de badkamer. Reinigen met water op het toilet is schoon, efficiënt en nu bereikbaarder dan ooit. AquaClean Alba, de nieuwste douchewc van Geberit, brengt eenvoudig extra comfort en hygiëne in huis.

Reinigen met water is de meest natuurlijke vorm van schoonmaken – in de keuken, onder de douche, bij het handen wassen en ook op het toilet. De nieuwe douchewc van Geberit – AquaClean Alba – is een aantrekkelijke, stijlvolle wc met een douchefunctie, die zorgt voor perfecte persoonlijke hygiëne na het toiletgebruik. AquaClean Alba is het ideale instapmodel douchewc, het biedt de belangrijkste functies van een douchewc voor een kleine meerprijs ten opzichte van een standaard wc.

Design

Het ontwerp van AquaClean Alba is van de hand van topontwerper Christoph Behling. Het is de perfecte aanvulling op het bestaande assortiment AquaClean douchewc’s van Geberit. Het nieuwste lid van de AquaClean-productfamilie heeft een elegant design en ziet eruit als een normale wc.

Whirlspray douchetechnologie

De nieuwe AquaClean Alba bevat de revolutionaire en gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie. De unieke revitaliserende en toch zachte douchestraal reinigt optimaal en tegelijkertijd zacht. Water op lichaamstemperatuur is gegarandeerd en het automatische ontkalkingsprogramma biedt extra gemak tijdens het onderhoud.

Turboflush spoeltechniek

De effectieve TurboFlush spoeltechnologie in het wandcloset zonder spoelrand zorgt voor een bijzonder stille en grondige spoeling. Het spoelrandloze toilet heeft bovendien geen verborgen plekken: schoonmaken is daardoor veel gemakkelijker en uw wc is moeiteloos weer stralend schoon.

Eenvoudige bediening

AquaClean Alba vervult zijn taken perfect: hij reinigt het onderlichaam op een aangenaam verkwikkende en effectieve manier met water op lichaamstemperatuur. De belangrijkste douchefuncties kunnen eenvoudig worden bediend met de intuïtieve en overzichtelijke afstandsbediening. Verdere functies zijn beschikbaar via de Geberit Home-app.

Eenvoudige te onderhouden

Om het schoonmaken van het Geberit AquaClean Alba wandcloset te vergemakkelijken is het voorzien van het speciale KeraTect® glazuur. Het maakt het oppervlak van het keramiek extreem glad en nagenoeg poriënvrij. Het keramiek is hierdoor efficiënt schoon te maken.

Om het schoonmaakgemak nog verder te vergroten zijn de wc-deksel en -zitting voorzien van het QuickRelease systeem. De deksel kan – afzonderlijk of samen met de zitting – in een handomdraai verwijderd worden zodat alle hoeken van de wc goed te bereiken en schoon te maken zijn.

Geberit AquaClean Alba: slechts een kleine stap naar een grote verbetering van de persoonlijke hygiëne.

Geberit AquaClean Whirlspray

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een douchewc. En wie eenmaal de luxe van reinigen met water heeft ervaren, wil niets anders meer. Dat is duidelijk. Wat misschien nog niet duidelijk is bij iedereen, is dat de ene straal de andere niet is. Want wie écht de aangenaamste ervaring wil, kiest voor een Geberit AquaClean douchewc. Alleen AquaClean’s van Geberit beschikken namelijk over de unieke WhirlSpray douchetechnologie. En dat verschil, dat merkt u!

OPTIMALE EN VEDERZACHTE REINIGING

De Geberit WhirlSpray straal is niet zomaar een straal, maar een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Een unieke combinatie, die voor duizenden luchtbellen in het water zorgt. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. WhirlSpray is een gepatenteerde technologie en vindt u daarom alleen in douchewc’s van Geberit.

Brochure