Kranen

Stijlvolle kranen als kroon op uw badkamer

We hebben ze dagelijks meerdere keren nodig. Tandenpoetsen, douchen, koken en drinken; wat we ook doen, vaak speelt de kraan een hoofdrol in ons doen en laten. Maar kranen zijn méér dan accessoires die u regelmatig gebruikt. Een stijlvolle keukenkraan, functionele wastafelkraan of een moderne douchekraan werpt zich binnen uw interieur namelijk op tot een echte blikvanger. Bij Meester Smeets vindt u een uitgebreid kranenaanbod, waarin gebruikscomfort, design en uitstraling hand in hand gaan.

De stille blikvangers binnen het interieur

Kranen moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook iets toevoegen aan het interieur. Dat weten onze sanitairspecialisten als geen ander. Het zorgvuldig samengestelde aanbod op onze website en in de showroom combineert een mooie look met het gemak van een gebruiksvriendelijke kraan. Of u nu graag onder de douche stapt of liever in bad ligt, de voorkeur geeft aan een modern design of liever kiest voor een klassieke uitstraling; voor elke sfeer in huis vindt u bij Meester Smeets de kraan die precies doet wat u verwacht én er ook nog mooi uitziet.

Ontdek onze kranen van toonaangevende merken

Opbouwkranen, inbouwkranen, staande kranen, thermostaatkranen; binnen het assortiment van Meester Smeets zijn diverse kranen verkrijgbaar van A-merken als Hotbath, Grohe en Hansgrohe. Heeft u de kraan gevonden die uw interieur compleet maakt? Veel van de sanitairproducten die wij verkopen, zijn direct uit voorraad leverbaar. Hebben we het product van uw keuze niet op voorraad? Dan gaan we direct voor u aan de slag. Door onze goede contacten met de leveranciers van de kranen, bent u verzekerd van een korte levertijd.

Keukenkranen, douchekranen en wastafelkranen

Naast badkamerkranen kunt u bij Meester Smeets ook terecht voor keukenkranen, wastafelkranen en douchekranen in alle soorten, stijlen en uitvoeringen. Ontdek het ruime assortiment aan voordelige kranen en zet de kroon op uw wastafel, badkamer of keuken. Heeft u een specifieke kraan in gedachten of bent u benieuwd naar de verschillende merken in ons assortiment? Neem vrijblijvend contact op of stap eens binnen in onze showroom. We laten u graag zien wat wij in huis hebben. De koffie staat klaar!

Producten