Meester Smeets

Betonlook tegels

Meester Smeets > Tegels > Betonlook tegels

BETONLOOKTEGELS: STOERE, STIJLVOLLE SMAAKMAKERS

Is een industriële inrichting écht iets voor uw thuis? Dan mogen passende betonlooktegels niet ontbreken. De stoere, sterke en moderne tegels zijn een absolute aanwinst voor een strak interieur en bovendien ook bijzonder praktisch in gebruik. De tegels kunnen tegen een stootje, behouden kleur en zijn eenvoudig schoon te maken. Wilt u ook in de winter genieten van warme voeten? Betonlookvloeren zijn perfect te combineren met vloerverwarming. Zo heeft u het hele jaar door plezier van uw nieuwe vloer.

betonlook tegels

EEN TIJDLOOS PODIUM VOOR EEN HIP INTERIEUR

Betonlooktegels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Zowel binnen als buiten, is het de industriële uitstraling die een woning klasse geeft. En daarin spelen de tegels een absolute hoofdrol. De strakke, vlakke en slijtvaste vloeren zijn overal op hun plek; van woonkamer en keuken tot in de hal en de badkamer. Maar, beton is toch koud en kil? Allang niet meer! Deze look is tijdloos en hip. Combineer tegels met kleurrijke accessoires voor een huiselijk gevoel en een speelse inrichting om elke dag opnieuw van te genieten.

BETONLOOKTEGELS: PROFITEER VAN STEENGOEDE PRIJZEN

Het assortiment van Meester Smeets bestaat uit betoonlooktegels in elke stijl, van industriële vtwonen-tegels tot elegante modellen met een heldere structuur. Op onze website vindt u een selectie van hoogwaardige badkamertegels, wandtegels en vloertegels. Uiteraard is dit slechts een kleine weergave van ons aanbod. Breng dan ook zeker een bezoek aan onze showroom aan de Vredenhofweg 5 in Amsterdam. Omdat verbouwen of verhuizen al duur genoeg is, profiteert u bij Meester Smeets het hele jaar door van verschillende aanbiedingen. Deze actietegels zijn over het algemeen op voorraad en dus direct leverbaar. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste acties!

UW INTERIEURWENS, ONZE PASSIE

Van vloer tot wand en van keuken tot badkamer. Meester Smeets helpt u bij het vinden van de sfeerbepaler voor elke ruimte in uw woning. Zijn betonlooktegels niet helemaal uw smaak, maar wilt u wel genieten van een praktische, stijlvolle en onderhoudsvrije vloer? Dan zijn houtlooktegels een passende aanwinst voor uw thuis. Combineer de warme uitstraling van hout met het praktische gemak van keramiek. Gaat u liever voor natuurlijke tintje? Neem dan eens een kijkje in de vloer- en wandtegelcollectie van keramisch natuursteen en haal buiten naar binnen.

Mogelijke stijlen

  • Industrieel: De ruwe en rauwe uitstraling van betonlook tegels past perfect bij een industriële stijl, die gekenmerkt wordt door elementen zoals blootgesteld metaal, ruw hout, en onafgewerkte oppervlakken. Samen creëren ze een stoere, urban vibe.
  • Modern: Moderne interieurs, bekend om hun strakke lijnen en minimalistische benadering, werken goed samen met de strakke en subtiele textuur van betonlook tegels. Ze bieden een neutraal palet dat helpt bij het creëren van een strak en samenhangend gevoel.

  • Scandinavisch: Hoewel Scandinavische interieurs vaak licht en luchtig zijn, kunnen betonlook tegels een mooie balans brengen met hun sobere, natuurlijke tinten, die goed combineren met licht hout, witte muren en natuurlijke textielen.
  • Rustiek: Betonlook tegels kunnen ook goed werken in een rustieke stijl, vooral wanneer gecombineerd met elementen zoals verweerd hout, natuursteen en rustieke metalen. Dit creëert een meer geleefd en huiselijk gevoel.

Diversen merken

Terratinta

Castelvetro