Sanitair

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan sanitair. O.a badkamermeubels, douchecabines, baden, kranen en zeer mooie designradiatoren en dat allemaal van topkwaliteit. Veel van ons sanitair leveren wij direct uit voorraad en uiteraard tegen zeer scherpe concurrerende prijzen.

Hieronder een opsomming van diverse merken welke u bij ons in de showroom kunt bezichtigen.

Elegant bliss eviva badkamermeubel

Badkamermeubels

Hier vindt u een selectie badkamermeubels uit ons assortiment. Heeft u liever een neutraal badkamermeubel met een houten onderkast en een keramisch blad, welke de aandacht bij de tegels houdt. Of Wilt u toch dat het geheel wat meer uitgesproken mag zijn, dan kunt u wellicht kiezen voor een houten blad met een natuurstenen opbouwkom, gecombineerd met mat zwarte kranen. Een echte ‘eye catcher’. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laat u inspireren door de volgende afbeeldingen. Of kom langs, zodat wij samen uw perfecte meubel kunnen samenstellen!

Douchecabines

Er zijn veel mogelijkheden voor de douche. Zo kunt u kiezen voor een inloopdouche, waarbij je enkel een vaste douchewand gebruikt, dit staat zeer chique en creëert een rustig geheel. Of wilt u toch in een afgesloten ruimte douchen, wat vaak wat praktischer en comfortabeler is. Ook hiervoor zijn verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schuifdeur die achter een betegeld muurtje verdwijnt, of een mooie swingdeur. Heeft u wat minder ruimte in de badkamer, misschien is een pendeldeur dan wel de oplossing voor u.

Kortom, voor ieder wat wils! Neem gerust een kijkje, of laat u adviseren door een van onze ervaren medewerkers.

Sealskin soho douchewand
Rim Designradiator

Baden

Een bad kan soms zo heerlijk ontspannen zijn en het ziet er vaak ook nog eens prachtig uit in de badkamer. Wilt u een inbouwbad welke betegeld wordt met bijvoorbeeld de vloertegels, dit geeft uw badkamer een extra dimensie en het is ook nog eens lekker praktisch. Of wilt u bijvoorbeeld een mooi vrijstaand bad met een royale badmengkraan uit de vloer? Prachtig! Of wat dacht u van een Whirlpool? Uiteraard zijn er verschillende dimensies en afwerkingen.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vraag het gerust! Samen komen we tot een passende oplossing.

Kranen

De kranen worden misschien nog wel het meest gebruikt in de badkamer en zijn dus een belangrijk onderdeel. Er zijn een hele boel mogelijkheden en dit is uiteraard een kwestie van smaak. Wel kunnen wij u adviseren wat voor kranen passen bij de algehele vormgeving van de badkamer. Ook kunt u de wastafel-, bad- en douchekranen op elkaar afstemmen, zodat de zelfde vormtaal in de hele badkamer wordt doorgevoerd. Dit geeft rust en hierdoor wordt alles één geheel.

Hier vindt u een aantal kranen uit ons assortiment! Heeft u specifieke kraan in gedachte of bent u benieuwd naar de verschillende merken, aarzel dan niet om dit te vragen!

Hotbath buddy B005J wastafelmengkraan
Antrax Flaps designradiator

Designradiatoren

De radiator is niet alleen functioneel, want wie wilt nou niet droge warme handdoeken in de ochtend? Maar het kan ook een complementeer onderdeel zijn in de badkamer. Zo kan een mooie designradiator een lege wand mooi opbreken. U kunt bijvoorbeeld een contrasterende kleur kiezen waardoor het er mooi uitspringt.

Bijna al onze radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dimensies.