Meester Smeets

Over ons

al meer dan 80 jaar meester smeets

over ons

IN GESPREK MET MAIKEL

“Ik ben de derde generatie Meester in het familiebedrijf. Mijn opa is ooit gestart met het bedrijf in Amsterdam en inmiddels werkt mijn zoon (vierde generatie) op zaterdag af en toe mee”, vertelt Maikel, eigenaar van de zaak trots. Hij vertelt verder: “Al jaren kun je bij ons terecht voor je nieuwe badkamer, die je kunt uitzoeken in een ongedwongen sfeertje. Geen poppenkast, we zijn lekker onszelf en zetten graag de klant in het zonnetje. Dat is wie we zijn, lekker Amsterdams noemen we dat!

iN DEN BEGINNEN

Meester Smeets is ruim 65 jaar geleden ontstaan vanuit Meester Tegelzetbedrijf en is een begrip in Amsterdam en omstreken. De eerste vestiging van het bedrijf stond in de Wilhelminastraat te Amsterdam onder de naam Meester Tegelzetbedrijf en Smeets Tegels.

 

sAMEN STERK

Vele jaren later is Meester Smeets verhuisd naar de Wittestraat te Amsterdam en daar zijn we samen gegaan onder de naam Meester Smeets Cash en Carry. In 1994 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie aan de Vredenhofweg 5 te Amsterdam en hebben wij inmiddels de naam Meester Smeets Tegel- Sanitairhandel.

fAMILIE BLIJFT

Kortom begonnen als tegelzetbedrijf van 160 man uitgegroeid tot Meester Smeets Tegel- Sanitairhandel sinds jaar en dag een begrip in Amsterdam en omstreken. Hier kunt u al 3 generaties lang terecht voor al uw tegels en sanitair.  Wij zijn sterk in zowel Outlet als in luxe, in zowel tegels als sanitair.

Maikel

Onze aanvoerder
Vrij op dinsdag

Gaby

Ons klein Amsterdammetje
Vrij op maandag

Bas

Onze techneut
Vrij op vrijdag

Martin

Onze boef
Vrij op donderdag

Boy

Ons jongste creatieveling
Werkt dins-, vrij- en zaterdag

Marrie

De liefste
Werkdagen varieëren

Rob

Onze coureur
Vrij op zaterdag

Rich

Onze berenhap
Vrij op zaterdag

Freddy

Ons hoerig hondje
Werkt wanneer hij wilt