Meester Smeets

Douglas & Jones

Douglas & Jones staat bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve tegeloplossingen, en hun assortiment keramisch natuursteen is geen uitzondering. Deze collectie combineert de esthetische kwaliteiten van natuursteen met de voordelen van moderne keramische technologie, wat resulteert in een tegelproduct dat zowel mooi als praktisch is. Hier volgt een gedetailleerde beschrijving van de keramisch natuursteen tegels van Douglas & Jones.

douglas-jones

ESTHETIEK EN ONTWERP

De keramisch natuursteen tegels van Douglas & Jones zijn ontworpen om de subtiele texturen en rijke kleurenvariaties van echt natuursteen nauwkeurig na te bootsen. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en afwerkingen, waaronder marmer, leisteen, travertijn en andere steensoorten. Elk ontwerp is zorgvuldig gecreëerd om de unieke patronen en nuances van natuursteen te weerspiegelen, wat elke tegel een uniek karakter geeft. De tegels komen vaak in grote formaten die de natuurlijke uitstraling versterken en zorgen voor een naadloze integratie in diverse interieurstijlen.

TECHNOLOGIE EN INNOVATIE

Douglas & Jones gebruikt geavanceerde productietechnieken om hun keramisch natuursteen te vervaardigen. Door gebruik te maken van digitale printtechnologie kunnen ze zeer gedetailleerde en authentieke steenpatronen creëren die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Deze techniek zorgt ook voor variatie tussen de tegels, waardoor de vloer een natuurlijker en minder uniform uiterlijk krijgt. De tegels zijn bovendien behandeld met een speciale beschermende laag die ze bestand maakt tegen vlekken, krassen en slijtage.

DUURZAAMHEID EN ONDERHOUD

De keramisch natuursteen tegels van Douglas & Jones zijn ontworpen voor duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. Ze zijn veel harder en minder poreus dan traditioneel natuursteen, waardoor ze uitstekend bestand zijn tegen water, vlekken en chemische middelen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in keukens, badkamers en andere ruimtes waar vocht en vuil een rol spelen. Onderhoud is eenvoudig; de tegels kunnen gereinigd worden met standaard schoonmaakproducten zonder dat er speciale behandelingen nodig zijn.

TOEPASSING

De keramisch natuursteen tegels van Douglas & Jones bieden een veelzijdige oplossing voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Ze zijn geschikt voor vloer- en wandbekleding en kunnen worden gebruikt in woonkamers, keukens, badkamers, en zelfs buitenruimtes zoals terrassen en patio’s. In commerciële omgevingen bieden deze tegels een praktische en esthetisch aantrekkelijke vloeroptie voor restaurants, hotels en kantoren.

Samenvattend combineert de keramisch natuursteen collectie van Douglas & Jones de tijdloze schoonheid van natuursteen met de praktische voordelen van keramiek, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke en stijlvolle tegeloplossing.

Series

Ultra 1
One by One 2
Marbles 3