Meester Smeets

IVY

Ontdek de Kleurrijke Ivy Serie van Sanibell bij Meester Smeets

Bezoek Tegel- en Sanitairhandel Meester Smeets in Amsterdam en maak kennis met de nieuwste innovatie van Sanibell: de Ivy kranenserie, nu verkrijgbaar in prachtige PVD-kleuren. Deze stijlvolle kranen combineren hoogwaardige technologie met een moderne esthetiek, en zijn speciaal ontworpen om uw badkamer een unieke flair te geven.

De Ivy serie kenmerkt zich door haar duurzame PVD-coatings, die niet alleen zorgen voor een opvallend kleurenpalet, maar ook een uitzonderlijke weerstand bieden tegen krassen en slijtage. Beschikbaar in kleuren zoals geborsteld goud, matzwart en chroom, biedt Ivy eindeloze mogelijkheden om uw badkamer te personaliseren.

ivy

Elegantie en Duurzaamheid in Elke Druppel met de Ivy Serie van Sanibell

Elke kraan uit de Ivy serie is ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als stijl. Of u nu kiest voor een gedurfde tint of een meer subtiele afwerking, Ivy kranen zijn de perfecte aanvulling voor een trendy en functionele badkamer.

Bezoek onze showroom in Amsterdam om de diverse stijlen en kleuren van de Ivy serie te ontdekken. Laat u adviseren door onze experts die u graag helpen bij het vinden van de perfecte match voor uw badkamerontwerp. Voor meer informatie over onze producten, bezoek onze website of neem direct contact met ons op.

Catalogus