Venis tegels: het Spaanse neusje van de zalm

Wie aan keramische vloertegels en wandtegels denkt, denkt automatisch aan Spanje. De zomer, ontspanning en even helemaal niets aan je hoofd. Puur genieten in een omgeving waarin je je thuis voelt. Met Meester Smeets beleef je dit vakantiegevoel elke dag opnieuw. Gewoon thuis, in je eigen huis. In ons assortiment vind je namelijk verschillende collecties van de mateloos populaire Venis tegels.

Keramische vloertegels en wandtegels

Venis is onderdeel van de Spaanse Porcelanosa Group. Deze organisatie behoort tot de wereldtop op het gebied van keramische tegels. Ga maar na: hoe vaak ben je tijdens een vakantie in Zuid-Europa niet verrast door de tot in detail vormgegeven badkamers, woonkamers en keukens? Grote kans dat Venis tegels zich hierin tot absolute sfeermakers ontpoppen. Wil jij deze exclusieve, luxe uitstraling ook thuis evenaren? Meester Smeets is als officieel dealer van Venis wandtegels en vloertegels jouw adres voor sfeer en comfort in elke ruimte van jouw woning.

Ontdek de Venis tegels in ons assortiment

Op onze website geven we je graag een voorproefje van wat je kunt verwachten als je kiest voor Venis tegels. Zo voeren we verschillende collecties, stuk voor stuk uniek en ontwikkeld met een passie voor perfectie. Van de extreem sterke Venis Stones-lijn voor dagelijks intensief gebruik en de uitdagende Concretes-tegels met een ruwe, gedurfde uitstraling tot de klassieke marmeren tegels, die onder meer ook te zien zijn in het interieur van de Taj Mahal in India. Past een industriële stijl beter bij jouw interieurideeën? De samensmelting van roest en metaal van de Metallics-collectie biedt een onderscheidende metallic-look. Andere pareltjes in de Venis-collectie zijn de vloer- en wandtegels van de Whites-stijl. Puur, elegant en altijd en overal op z’n plek.

 

Ontdek de verschillende Series

Kom langs en laat je verleiden

De mogelijkheden met Venis tegels zijn werkelijk onbeperkt. Combineer stijlen, speel met kleuren en afmetingen en creëer een geheel unieke stijl voor jouw thuis. Kom langs in onze showroom in Amsterdam en maak kennis met onze tegel- en sanitairspecialisten. We laten je graag zien en ervaren hoe je jouw woondromen uit laat komen met deze elegante en exclusieve vloer- en wandtegels van Spaanse makelij. Jouw huis, ons huis. Laat je verleiden. De nada!

Uitgelicht