Decortegels: maak goede sier met goede smaak

Wilt u het vakantiegevoel van die onvergetelijke reis naar Italië thuis vasthouden? Of de warme herinnering aan Zuid-Spanje dagelijks opnieuw ervaren? Dat kan! Met decortegels haalt u de zomer het hele jaar door in huis. Deze kleine tegels met patronen geven kleur aan uw badkamer, keuken en zelfs de hal. Ontdek de diverse unieke patronen en effen exemplaren en breng uw interieurwens – hoe creatief of kunstzinnig ook – tot leven.

Alle ruimte voor uw creativiteit

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos met deze kleine interieurtegels. Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle toilet- of badkamertegel met een mediterraan tintje of een sprekende, sprankelende effen tegelwand – de decortegels geven u alle ruimte uw interieur volledig naar wens op te fleuren. Wat uw smaak ook is, bij Meester Smeets vindt u altijd een passend exemplaar. Onze handvormtegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen en afwerkingen, waardoor u voor elk vertrek – van woonkamer tot badkamer – de tegels met patronen vindt die subtiel alle aandacht opeisen.

Decortegels als het hoogtepunt van uw interieur

Decortegels onderscheiden zich door het patroon dat op de tegel staat. Dit geeft u de mogelijkheid tot het creëren van een speelse, fleurige wand. Neem bijvoorbeeld onze Portugese tegels, geïnspireerd door de Zuid-Europese inrichtingen. Houdt u het liever Hollands? Ook dan biedt de collectie van Meester Smeets uitvoeringen die stuk voor stuk het hoogtepunt van uw interieur zijn. Kies voor een fraaie vintagelook of de esthetische schoonheid van een effen tegelwand. De kleine keramische tegels zijn bovendien eenvoudig schoon te maken en gemaakt voor intensief gebruik.

Tegels met patronen: daar vrolijkt u van op!

Op onze website vindt u een kleine selectie van de decortegels uit het assortiment van Meester Smeets. Van smaakvolle en aantrekkelijk geprijsde vtwonen handvormtegels tot luxe tegels met patronen met een speelse, ronde afwerking. Deze tegels vindt u trouwens ook terug in de koffiehoek in onze showroom in Amsterdam. Zo krijgt u direct een goed beeld bij hoe de tegels in ‘actie’ ogen. Kom gerust langs, de koffie staat klaar! Over hoge parkeerkosten hoeft u zich geen zorgen te maken, parkeren kan gewoon gratis in ons magazijn. Het enige wat u hoeft te doen is even naar de balie lopen. Zo, die besparing heeft u alvast binnen.

Producten

Populair

Cottoceramix Calvet Gris
Cottoceramix Calvet Gris
Cottoceramix Dorda Celeste
Cottoceramix Dorda Celeste
Quintessenza Tinte Aquamarina Lucido
Quintessenza Tinte Aquamarina Lucido

Aanbieding

Cottoceramix Beltri Celeste
Cottoceramix Beltri Celeste
Cottoceramix Comillas
Cottoceramix Comillas
Equipe Masia Jade
Equipe Masia Jade