Keramisch natuursteen: kenmerkend comfortabel

Keramisch natuursteen ademt stijl en klasse. Elk model heeft een eigen, kenmerkende uitstraling, maar alle stijlen hebben één ding gemeen. Keramische wandtegels en keramische vloertegels zijn niet van echt te onderscheiden. Tenminste, als het om de looks gaat. Het grote voordeel van deze schitterende tegels is namelijk het onderhoud. Dat is er praktisch niet. Even dweilen en klaar! Wilt u wel de lusten en niet de lasten van natuursteen? Kies dan voor keramische tegels.

De talloze voordelen van keramische tegels

Vergeet vlekken, slijtage en veelvuldig reinigen met kostbare onderhoudsproducten. Keramisch natuursteen kan tegen een stootje en gaat moeiteloos een leven lang mee. Daarmee zijn deze tegels ideaal voor een druk gezinsleven. Tegelijkertijd misstaat de luxe uitstraling niet in een klassiek interieur, voor alledaags woongenot. Natuursteen is er in verschillende varianten. Marmer, hout, leisteen; stuk voor stuk natuurlijke materialen die moeiteloos in een keramiek-look gegoten zijn. Bezoek onze showroom in Amsterdam en ontdek waarom keramische wandtegels en keramische vloertegels niet in uw interieur mogen ontbreken. De voordelen zijn eindeloos!

Keramisch natuursteen voor binnen én buiten

Zoals gezegd is een keramische vloer bijzonder eenvoudig in onderhoud. In tegenstelling tot natuurlijke materialen is de toplaag van keramisch natuursteen goed bestand tegen schoonmaakmiddelen en hoeft u niet bang te zijn dat kinderen of huisdieren blijvend schade toebrengen aan de vloer. Daarnaast zijn keramische vloeren uitstekend geschikt voor vloerverwarming en verkrijgbaar in diverse afmetingen – en dat voor zéér aantrekkelijk prijzen. Op zoek naar maat- en slijtvaste vloeroplossingen, voor binnen en buiten? Meester Smeets geeft uw interieur kleur.

Keramische wandtegels en keramische vloertegels

Keramische tegels zijn gemaakt van een kleimengsel en worden onder druk gevormd en bij hoge temperaturen gebakken. Dit maakt dat de tegels méér dan tegen een stootje kunnen. Als tegel- en badkamerspecialist in Amsterdam hebben we jarenlange ervaring met het leggen van de mooiste vloeren en het kleuren van wanden met passende keramische vloertegels en keramische wandtegels. In onze showroom vindt u een groot aanbod aan keramisch natuursteen. Ontdek de veelzijdigheid van dit topproduct en vindt tegelvloer of -wand voor uw thuis. Natuurlijk bieden we ook een ruime keuze uit andere wand- en vloertegels. De koffie staat klaar!

Producten

Populair

Doulas & Jones Palladium Grey
Doulas & Jones Palladium Grey
Venis Milan
Venis Milan
vtwonen Classic Black
vtwonen Classic Black

Aanbieding

Nero Marquina
Nero Marquina
Arcana Thalassos R Blanco
Arcana Thalassos R Blanco