vtwonen amsterdam meester smeets

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Ontdek bij ons de vtwonen tegelcollectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

Geschikt voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Kies voor uni tegels of juist voor een van de speelse dessins voor een opmerkelijk detail. vtwonen tegels by

Douglas & Jones geven je huis in één klap een bijzondere uitstraling en zijn overal toe te passen, ook in de badkamer en keuken.

Meer weten over de vtwonen tegelcollectie? Kom eens langs om ze in het echt te bewonderen óf kijk voor meer informatie ook op Douglas & Jones.

Meester Smeets: dé vtwonen-winkel van Amsterdam

Wie interieurinrichting zegt, zegt vtwonen. Het landelijke woonmerk is al meer dan vijftig jaar smaakmaker, trendsetter en een blijvende bron van ongeëvenaarde wooninspiratie. Van klassieke en moderne meubels tot sfeervolle accessoires, vtwonen heeft alles in huis om van uw woning een thuis te maken. De schitterende collecties verdienen een passend podium. Een podium dat geboden wordt door het ruimte tegelassortiment van het toonaangevende merk. Meester Smeets is de enige vtwonen-winkel in Amsterdam waar u de prachtige tegels voor de badkamer, keuken en woonkamer van vtwonen vindt. Breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren!

Maak van uw woning een echt ‘thuis’

De verschillende tegelcollecties voor de belangrijkste ruimtes van uw woning zijn het stijlvolle resultaat van een nauwe samenwerking tussen de stylisten van vtwonen en de tegelkenners van Douglas & Jones. In onze uitgebreide vtwonen-winkel vindt u een ruim aanbod van deze unieke collecties, zoals vtwonen mold, vtwonen brick industrial en vtwonen classic. Stuk voor stuk uitdagende concepten, veelzijdige dessins en verrassende designs, die elk interieur een geheel eigen karakter geven. Bovendien zijn de tegels eenvoudig te reinigen, kras- en slijtvast en uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Een vtwonen-winkel vol stijlvolle tegelcollecties

In de showroom en op onze website bieden we u volop tegelinspiratie. En de mogelijkheden? Die zijn vrijwel eindeloos. De verschillende tegels in de vtwonen-winkel van Meester Smeets zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Welke stijl ook bij u past, wij helpen u graag bij het samenstellen van de ideale aankleding van elke ruimte in uw woning. Van stoer en strak in de badkamer, industrieel en retro in de keuken tot warm en klassiek in de woonkamer; de vtwonen-tegels maken al uw interieurdromen werkelijkheid.

Ontdek de vtwonen-tegels van Douglas & Jones

Inspireer, oriënteer en creëer! Mix en match verschillende collecties, kies voor een spannende combinatie van stijlen of ontwikkel uw eigen stijl, vol opmerkelijke eyecatchers en verrassende accenten. Met de vtwonen-tegels voor de vloer, wand of muur kunt u werkelijk álle kanten op. Neem voor meer informatie contact op met onze tegel- en sanitairspecialisten of breng een bezoek aan de showroom en laat u inspireren. Natuurlijk kunt u ook op onze website kennismaken met het uitdagende assortiment van onze vtwonen-winkel in Amsterdam!

Noviteiten

Vtwonen Mold
Vtwonen Mold
Vtwonen Craft
Vtwonen Craft
Vtwonen Classic
Vtwonen Classic
Vtwonen Composite
Vtwonen Composite

Serie Mold

De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. En helemaal bijzonder: de bijpassende douchetegel, een grootformaat tegel & compleet drainsysteem ineen. Voor een stoere, strakke badkamer waar je écht tot rust kunt komen.

Karaktervol – Stijlvolle twist – bijpassende Douchetegel

Tegels in 70×70 cm verkrijgbaar in vier tinten (Concrete, Cement, Grit en Basalt), in drie tinten in 90×90 en Mold Timber in 30×120 cm (Cement, Grit & Basalt) én in twee tinten (Cement & Grit) als XXL (40×120 cm) alsmede in XL (90×90) en XXL (135×90 cm) Douchetegel.

Serie Craft

De serie Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur.

Bijzondere kleurschakering – Knipoog naar verleden – Helemaal van nu

Leverbaar in 12,5×12,5 cm in unikleuren Egg White Glossy, Egg White Mat, Aqua Glossy, Aqua Mat, Turquoise Glossy, Turquoise Mat, Blusher Glossy, Blusher Mat, Off Black, Light Grey Glossy, Light Grey Mat, Grey en Midnight Blue én in decor (tevens 12,5×12,5, in alle kleurtinten m.u.v. Egg White Mat, Off Black, Blusher en Turquoise).

Serie Classic

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In basic en matte tinten zowel op wand als vloer een tikkie gedurfd en op speelse wijze. Extra bijzonder is de XXL dessintegel: Classic Mosaic. Deze tegel oogt alsof er stukjes marmer zijn verwerkt in beton, voor een mooi, repeterend en ritmisch effect.

Klassieker – tikkie gedurfd –  natuurlijke marmerdessin

Tegels in 7,3×30 cm,  30×60 cm, 74×74 cm en 74×148 cm in White, Off White (mat en glans), Grey, Antracite, Black, Portoro Black (mat en glans) en in mozaïek (74×148 cm) Grey. De kleurtinten Off White en Portoro Black zijn tevens verkrijgbaar in 60×60 cm (mat en glans) en in 15×30 cm (mat).

VtwoNieuws