Aanbiedingen

Cash and Carry Amsterdam: volop voordeel!

Spetterende opruimingen, passende prijzen. Ooit is Meester Smeets groot geworden als de cash-and-carry-specialist van Amsterdam. En hoewel we nu in onze uitgebreide showroom een enorm aanbod aan sanitair en tegels presenteren, liggen er nog altijd volop producten voor in en om het huis die je direct online kunt uitzoeken en meenemen.

Gewoon goede producten, voor een betere prijs

Onze collecties worden het hele jaar door vernieuwd. Dat betekent dat we regelmatig ruimte moeten maken in onze showroom. En daar profiteer jij van! Van prachtige badkamermeubels en stijlvolle accessoires tot complete wand- en tegelvloeren: bij Meester Smeets slaag je altijd. Op locatie én in de webshop. Gewoon goede producten, voor een nog betere prijs. Daar wordt iedereen blij van.

img_6787
imola-genesi-w-25x33-3

Aanbiedingen Wandtegels

Aanbiedingen Vloertegels

Aanbiedingen Sanitair

Outlet

Comfort was nog nooit zo betaalbaar

In onze webshop vind je wandtegels en vloertegels voor bodemprijzen en sanitair voor élk budget. Hoe groot of klein de klus ook is, wij zorgen voor een stralend eindresultaat. Ben je benieuwd naar het aanbod? Neem dan een kijkje in onze online outlet of kom langs in onze showroom aan de Vredenhofweg 5 in Amsterdam!

De hoogste kwaliteit, de laagste prijs

Door slim in te kopen en de mooiste spullen voor elk thuis voor de beste prijs op de kop te tikken, bieden wij artikelen van de hoogste kwaliteit aan voor de laagste prijs. Waar wacht je nog op?! Vind jouw nieuwe vloer, schitterend sanitair of het perfecte badkamermeubel en geef jouw interieur een betaalbare opknapbeurt. Dagelijks comfort was nog nooit zo betaalbaar.