Meester Smeets / Sanitair / Designradiator

Designradiator

Designradiator: sfeerversterkend en hartverwarmend

Wat is er nu een fijner gevoel dan warme handdoeken en een prettige temperatuur in de badkamer? Zeker op een koude winterochtend is het vaak flink doorbijten voordat de douche op temperatuur is en het verblijf in de badkamer comfortabel wordt. Wilt u elke dag met uw beste been onder de douche stappen? Een designradiator tovert elke badkamer om tot een ruimte waarin u er het hele jaar door warmpjes bij zit. Ontdek het assortiment designradiatoren van Meester Smeets: sfeerversterkend en hartverwarmend!

Verwarming was nog nooit zo mooi

Was een radiator in het verleden velen een doorn in het oog, tegenwoordig is de designradiator een echte eyecatcher binnen elk interieur. Bij Meester Smeets vindt u designradiatoren in verschillende maten, modellen en met specifieke eigenschappen. Deze aantrekkelijk ontworpen toevoegingen aan uw interieur zorgen niet alleen voor een comfortabele temperatuur in uw badkamer, maar creëren ook een fijne sfeer. Kleed bijvoorbeeld een lege badkamermuur aan met dit stijlvolle en vooral prettige stukje design en maak van de badkamer de plek waar u echt even helemaal tot rust komt. Verwarming was nog nooit zo mooi.

Een designradiator met functionele toepassing

Welke designradiator in uw badkamer past, hangt onder meer af van de grootte van de ruimte. Onze ervaren sanitairspecialisten geven u graag persoonlijk advies over de beste oplossing voor uw woonsituatie. De radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en designs. Daarnaast verschillen de modellen in kracht; sta bij de keuze voor de radiator dus altijd stil bij de gewenste temperatuur die u wilt bereiken en of het vermogen van de radiator aan uw verwachtingen kan voldoen. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het juiste vermogen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze ruime showroom in Amsterdam aan de Vredenhofweg 5 (Staatsliedenbuurt).

De onmisbare toevoeging aan uw interieur

Een designradiator kan ook buiten de badkamer een belangrijke rol in uw interieur spelen. Verwarm uw hal of woonkamer op stijlvolle wijze en houd kou buiten de deur. Wilt u meer weten over de voordelen en kenmerken van designradiatoren of bent u op zoek naar een onmisbare toevoeging voor uw badkamerinterieur? Breng een bezoek aan de showroom van Meester Smeets en ontdek het uitgebreide assortiment. Veel van de sanitairproducten zijn uit voorraad leverbaar, u kunt uw nieuwe radiator dus meteen mee naar huis nemen!

Producten