Meester Smeets / Sanitair / Douchecabines

Douchecabines

Douchecabines: haal het meeste uit uw badkamer

Bent u dat oude douchegordijn zat of verandert uw badkamer na elke douchebeurt in een natte boel? Dan is een douchecabine een uitstekende oplossing voor meer douchecomfort. Voor douchecabines, verkrijgbaar in diverse vormen, maten, modellen en uitvoeringen, is in elke badkamer wel een plekje te vinden. Kies voor een gesloten cabine met douchebak, een halfopen uitvoering met handige pendeldeur of een stijlvolle, moderne inloopdouche, die perfect aansluit bij het interieur van uw badkamer. Liever een oplossing op maat? Informeer bij Meester Smeets naar de mogelijkheden om uw eigen, unieke douche samen te stellen.

Van moderne inloopdouche tot gesloten cabine

Hoe uw ideale douchecabine er ook uitziet, Meester Smeets biedt een passend ontwerp voor elk badkamerinterieur. Zo kunt u kiezen voor een inloopdouche, waarbij een vaste douchewand uw badkamer een chique uitstraling geeft, of comfortabel en praktisch douchen in één van de verschillende afgesloten douchecabines uit ons assortiment. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw badkamer zijn de afgesloten cabines verkrijgbaar met een schuifdeur of swingdeur. De pendeldeur is een passende oplossing als u in een klein vertrek toch comfortabel en afgesloten wilt douchen. Wist u dat wij veel sanitair op voorraad hebben? Er is dus bijna geen levertijd.

Geniet van de voordelen van douchecabines

Douchecabines hebben talloze voordelen. Zo kunt u de cabine op vrijwel elke plek in uw badkamer plaatsen en voorkomt u ‘wateroverlast’ doordat de cabine spetters en druppels tegenhoudt. Zo houdt u uw badkamer schoon en droog. Een douchecabine is bovendien eenvoudig te onderhouden. Vaak is het glas behandeld met een speciaal materiaal, dat bestand is tegen zeepresten en kalk. Het enige wat u hoeft te doen is de douche eens in de zoveel tijd een poetsbeurt geven met glasreiniger. Maak het glas na elke douchebeurt wel even droog om extra onderhoud overbodig te maken.

Een luxe douchecabine voor elk budget

Omdat het renoveren, verbouwen of inrichten van een badkamer al duur genoeg is, vindt u bij Meester Smeets douchecabines voor elk budget. Op welke cabine uw oog ook valt, u bent bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bent u benieuwd of een douchecabine dé oplossing voor uw badkamer is? Of bent u op zoek naar een maatoplossing? Kom kennismaken en breng een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie laten we u graag zien wat wij in huis hebben. Praktisch en comfortabel douchen begint bij Meester Smeets.

Producten