Grootformaat tegels voor XXL-genieten

Mag het voor u een maatje meer zijn als het gaat om vloer- of wandtegels? Dan zijn grootformaat tegels precies wat u zoekt. Deze tegelreuzen – verkrijgbaar in afmetingen tot wel 162x324 – zijn niet alleen praktisch bij het plaatsen, maar bieden vooral een elegante en moderne look. Wilt u genieten van een rustige uitstraling en de vrijheid hebben om volop te combineren met andere tegelsoorten? Met XXL-tegels legt u een meer dan solide basis onder uw dagelijkse huishouden.

Het professionele oog van Meester Smeets

XXL-tegels zijn enorm populair. En dat heeft een belangrijke reden. Zo laten deze grootformaat tegels elke ruimte groter lijken, doordat minder voegen nodig zijn. Bovendien zijn de tegels prima te combineren met andere tegels, zoals betonlooktegels, decortegels, mozaïektegels en zelfs keramisch natuursteen. Dat vraagt natuurlijk wel om een specialistische kijk op vloeren en wanden, oftewel het oog van Meester Smeets. Kom langs en ontdek hoe wij uw woning voorzien van een vloer voor dagelijks woonplezier en leefcomfort. De populairste XXL-tegels hebben we alvast voor u op onze website gezet, net als enkele zeer aantrekkelijke aanbiedingen!

Grootformaat tegels leggen: kies voor een vakman

Het leggen van deze ‘flinke jongens’ is een vak apart. Natuurlijk kan de handige doe-het-zelver, met een beetje hulp van een extra paar handen, een eind komen. Toch raden wij aan voor een ervaren specialist te kiezen. Meester Smeets is al jarenlang thuis in het professioneel en vakkundig leggen van vloeren. Heeft u de grootformaat tegels gevonden die uw interieur compleet maken? Dan helpen we u graag bij het realiseren van het beste resultaat, voor jarenlang woonplezier. Natuurlijk staan we met dezelfde passie en kwaliteit voor u klaar wanneer u voor een andere wand- of tegelvloer kiest.

Grote XXL-tegels voor een gepaste prijs

Op onze website vindt u een kleine selectie van ons aanbod aan grootformaat tegels. Bent u benieuwd naar de gehele collectie of wilt u de XXL-tegels zelf zien en voelen? Bezoek dan onze showroom en laat u inspireren! Over parkeerkosten hoeft u zich geen zorgen te maken, u parkeert namelijk gewoon bij ons in het magazijn. Loop even naar de balie en we doen de deur direct voor u open. Onder het genot van een verse kop koffie laten we u graag zien wat we in huis hebben om van uw huis een thuis te maken.

Producten

Populair

Aanbieding