Meester Smeets: Tailor-Made Looox dealer van Amsterdam!

LoooX: stijlvol, stoer en een klasse apart

Een woonkamergevoel in de badkamer. De eikenhouten LoooX-badkamermeubels maken zelfs van de kleinste kamertjes een genot om in te verblijven. Van frisse ochtendstart tot ontspannen avondbad, de moderne meubels en accessoires van LoooX staan garant voor zorgeloos genieten. Natuurlijk mogen deze hippe en functionele badkamermeubels en -accessoires niet ontbreken in het assortiment van Meester Smeets. Online geven we je alvast een voorproefje, maar deze bijzondere collectie ervaar je pas echt tijdens een bezoek aan onze showroom in Amsterdam.

LoooX-badkamers: spetterend design

Als dé badkamerspecialist van Amsterdam vind je bij Meester Smeets natuurlijk ook de meubels  LoooX in het uitgebreide assortiment. De producten van de gepassioneerde meubelmakers, onder meer bekend van RTL4, nemen een speciale plek in binnen onze badkamercollectie. Laat je inspireren door de mogelijkheden en ontdek hoe de innovatieve badkameroplossingen van LoooX design combineren met gemak. Van opruimen en opmaken tot afdrogen en opbergen; ontdek deze eikenhouten badkamermeubels en moderne accessoires en maak méér van jouw badkamer

LoooX werkt met hoogwaardige materialen

Net als Meester Smeets onderscheidt LoooX zich door kwaliteit en vakmanschap. De LoooX-badkamers en LoooX-badkamermeubels blinken uit in klasse en stijl want voor de productie wordt alleen gewerkt met de allerbeste materialen. Hoogwaardig rvs en massief eikenhout, functioneel en smaakvol verwerkt in prachtige designmeubelen. Breng jouw badkamer tot leven. LoooX, dat is betaalbaar baden in luxe.

Slimme oplossingen voor dagelijks gemak

De LoooX-badkamermeubels zijn niet alleen een lust voor het oog, maar combineren design met gebruiksgemak. Zo kun je met de LoooX-onderkast eindelijk al jouw badbenodigdheden en toiletartikelen netjes opbergen en heb je in de subtiel vormgegeven Box Round een echte eyecatcher in huis. LoooX-light zorgt voor perfecte en sfeervolle verlichting, zodat je op elk moment van de dag met een gerust hart in de spiegel kunt kijken. Wil je meer informatie over LoooX en LoooX-badkamers? Neem contact met ons op of beter nog: kom gezellig langs! Onze specialisten laten je graag zien wat wij in huis hebben.

Producten